Informatie Gastenhuis SurPlace

Ligging Sur Place: schitterend met weids uitzicht over dorp en regio
De riante Franse villa “Sur Place” met z’n comfortabele gastenverblijf is hoog gelegen aan de rand van Carcès, op minder dan 1 km afstand van het gezellige dorpje met leuke restaurantjes en karakteristieke zaterdagse markt. De villa ligt op een terrein van ca. 4000 m2 op 100 meter hoogte in een rustieke villawijk. Het terrein bestaat uit een deels wilde, deels aangelegde tuin, met verschillende terrassen. De tuin en de oprijlaan zijn omheind en voorzien van een toegangspoort.

Privacy: volledig
Het gastenverblijf heeft een eigen ingang en tijdens uw verblijf zijn wij als hoofdbewoner niet aanwezig en zijn er ook geen andere gasten.
U heeft op Sur Place volledige privacy en de omgeving geeft u wellicht al meteen bij aankomst het gevoel van: ”zo vrij als … in Frankrijk ”. Het zwembad is voorzien van een automatische regeling voor chloor en Ph(zuurgraad) en staat volledig ter beschikking van u.

Ruime terrassen
Zowel vanaf de ruime terrassen voor het huis en rondom het zwembad alsook vanuit het gastenhuis heeft u een schitterend uitzicht op de vallei, de dorpen Carcès, Cotignac en het omliggende gebergte. Het huis is werkelijk uniek gelegen. Ook ‘s avonds is het uitzicht zeer de moeite waard!
Achter de villa ligt een terras in de luwte, waarbij u tussen de hoge bomen in uw (eigen) hangmat, kunt genieten van de weldadige stilte op dit rustieke plekje. Er zij voldoende parasols en (lig)stoelen aanwezig.

Ligging en indeling gastenverblijf: op gelijk niveau naast prachtig zwembad
Het gastenverblijf (ca.80 m2) bevindt zich op gelijk niveau met het zwembad (10 x 5 m.) en bestaat uit een grote woonkamer, twee slaapkamers met elk twee éénpersoons-bedden, een ruime open keuken ,hal, toilet en douche . Het gastenhuis is nieuw en geheel voorzien van c.v. Zonodig staan een kinderledikantje en kinderstoel ter beschikking.

Interieur: comfortabel en compleet
De inrichting van het gastenverblijf is gezellig en compleet. Het interieur is comfortabel en verzorgd. Er is een TV met digitale ontvangst van Nederlandse zenders en een muziekinstallatie aanwezig.

Ville Carcès: authentiek met ambachtelijke muurschilderingen
Carcès is een authentiek dorpje met ca. 2700 inwoners, heeft op loopafstand voldoende winkels en restaurants en elke zaterdag is er een markt die een bezoekje zeker waard is. Aan de voet van de heuvel vindt u een supermarkt met een groot assortiment voor uw dagelijkse boodschappen.
De diverse muurschilderingen met o.a. ambachtelijke taferelen zijn beslist een kijkje waard. Met een kleine klim via nauwe straatjes in het middeleeuwse gedeelte van Carcès bereikt u ” le chateau” en heeft u vandaar een mooi uitzicht over de regio.

Bereikbaarheid: vanaf afslag Brignoles
“Sur Place” is komend vanaf de “Autoroute du Soleil” via de afslag nr.35 (Le Val/Brignoles) gemakkelijk bereikbaar. Vanaf de autobaan is het nog slechts 17 km naar Carcès.

Dagtrips: Middellandse zee
Dagtochtjes /trips naar o.a. St. Tropez, Cannes, Graz en Nice zijn per auto (ca.1 uur) mogelijk. Op kortere afstand zijn AIX- EN- PROVENCE (ca. 70km), TOULON en Hyères gelegen. Draguignan ligt ten oosten op 30 km afstand. Het plaatselijk ” Office du tourisme” is goed gedocumenteerd over plaatselijke en regionale activiteiten en feestelijke attracties.

Wij willen u graag als gast welkom heten op “Sur Place”.
Heeft u vragen dan kunt ons als volgt bereiken:
E-mail: rasing@wxs.nl
Tel. +31-344-612102
Tel. “Sur Place”: +33-494045913
Mob. 0651- 449478

Met vriendelijke groet,

Wim & Christine Rasing